Årets första månadsmöte! 2/3, kl 19:00.

Hejsan
Det känns som om våren är i antågande och snart kanske vi får se bina flyga lite mer regelbundet?
Det är även dags för årets första månadsmöte – vi träffas i Hakarp den 2 mars kl 1900 för lite fika och diskussioner om våra vedermödor.Jag tror även att det kan bli värdefull information från gänget som undersöker möjligheterna till en gemensam varumärkesplattform för de som är intresserade.
Vi var några som träffades i lördags för att fixa ramar till både oss själva och till föreningen så det är väl förberett för vårens utökning. Om du har någon idé kring annan gemensam aktivitet så tveka inte att lämna förslag – det är nog många som kan dra nytta av sådana, även om de inte passar alla.
Hoppas att vi ses den 2a!
Hälsningar
Joacim Stolt

Comments are closed.