Honungsbedömningsresultat!

Hej!
Nu är 2022 års honungsbedömning genomförd där sexton bidrag bedömdes och provsmakades. Återigen en spännande variation! Inlämnade bedömningsblanketter (och honung) tas med och lämnas ut på måndagens månadsmöte men jag kommer även att skicka ut dem via mail till var och en.

I kampen om föreningens bästa honung var det fyra bidrag som stack ut lite extra och kvalade in till en final. Efter ännu mer provsmakande valde vi två kandidater, nr 7 och nr 9. Upphovspersonerna bakom dessa fantastiskt goda bidrag visade sig vara Lena Kransberg samt Isabel och Joel Vitaskär! Grattis och lycka till i den kommande distriktsfinalen som genomförs i slutet av november. Vi hoppas på att föreningen har en vinnare även i år, chanserna är goda!

Med vänliga hälsningar
/Cissela Olsson, sekreterare Bräkne härads biodlarförening